מרק הירקות המנצח של אני
מרק ירקות טעים טעים ופשוט להכנה והכי חשוב – חופשי לפני ארוחת צהריים או ערב או במקום ארוחות 11:00 או 18:00. פתרון מצוין לימי החורף הקרים ולאחר הצהריים והערב כשבא משהו מחמם.
הקליקו על התמונה מימין, כדי לראות את המרכיבים ואופן ההכנה
מרכיב עיקרי: ירקות
זמן הכנה: 45 דקות על האש
רמת קושי: קל
קציצות טונה מעולות ומשביעות
קציצות טונה טעימות ופשוטות להכנה. לגיוון ארוחות הצהריים או הערב.
ניתן לאכול 4 קציצות כמנת חלבון צהריים ו-2 קציצות כמנת חלבון ערב. שווה!
הקליקו על התמונה מימין, כדי לראות את המרכיבים ואופן ההכנה
מרכיב עיקרי: טונה
זמן הכנה: 10 דקות , 15 דקות בתנור
רמת קושי: קל
שעועית ירוקה ברוטב עגבניות
מתכון חינמי קל ופשוט. מתאים לאכילה כתוספת ירק, בארוחת הצהריים או הערב.
הקליקו על התמונה מימין, כדי לראות את המרכיבים ואופן ההכנה
מרכיב עיקרי: שעועית ירוקה
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
לבקשתכם: ה-מתכון למרק הכתום והמנצח שלנו!
ככ פשוט להכנה, ככ טעים. פשוט מושלם!:
הקליקו על התמונה מימין, כדי לראות את המרכיבים ואופן ההכנה
מרכיב עיקרי: גזר ודלעת
זמן הכנה: 5 דקות , חצי שעה על האש. 2 דקות לריסוק הירקות למחית טעימה
רמת קושי: קל
עוף אסייתי קל להכנה וטעים, שזה פשוט להתעלף
קל, טעים ומגוון!
הקליקו על התמונה מימין, כדי לראות את המרכיבים ואופן ההכנה
מרכיב עיקרי: חזה עוף/פילה עוף חתוך לקוביות
זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
טופו נהדר לכריך או לסלט במשרה של סויה. נהדר, כבר אמרתי? :-)
בסלט או בכריך – פשוט מושלם! לצהריים, לבוקר או לערב. תודו לי אחר – כך 🙂
.הקליקו על התמונה מימין, כדי לראות את המרכיבים ואופן ההכנה
מרכיב עיקרי: טופו
זמן הכנה: 10 דקות השריה , 25 דקות בתנור
רמת קושי: קל
סאמר רול מעולים, שווים, מאוד טעימים ולא משמינים!!!
אחד המאכלים הכי בריאים, שווים ומשביעים שתכירו.
בפירוט המרכיבים ואופן ההכנה, מצורף גם לינק לסרטון הדגמה
מרכיב עיקרי: עוף, דפי אורז
זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: בינוני
סלט עוף בנוסח יווני + גרסה טבעונית
נשארו לכם שאריות עוף צלוי מהשבת? קבלו מתכון פשוט וקל לסלט עוף יווני פשוט וטעים. טבעוניים? יש גם גרסה עבורכם!
הקליקו על התמונה מימין, כדי לראות את המרכיבים ואופן ההכנה
מרכיב עיקרי: ירקות
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכונים לשבועות!
פשטידת פלפלים וגבינות מעולה, ירקות מאודים מנצחים עם פטה עיזים שאין לתאר כמה טעימה, מתכון בסיס לכל פשטידה בריאה ומנצחת! ולקינוח – עוגת גבינה מושלמת!!!
השאלה שאני נשאלת הכי הרבה היא האם יש תפריט קורונה?
מה הכוונה? הכוונה היא לתפריט שאנחנו יכולים להסתדר בו גם בבית במידה ואנחנו לא מבשלים וצריכים להזמין מבחוץ.
חלקכם יופתעו לשמוע שלא כולם בשלנים.
אז האם חייבים להתחיל לדעת לבשל כדי לא לעלות בקורונה? התשובה היא לא.
ברור שהיה רצוי לדעת כמה דברים בסיסיים כמו לזרוק חזה עוף על מחבת או להכין אורז וכמה ירקות.
זה מבטיח לי שלא יהיו מנות שומן עודפות במנה שלי וגם לא סוכר לא מתוכנן.
אבל כאמור – אם אנחנו רוצים להזמין מבחוץ – ישנם כמה כללים שרצוי שנקפיד עליהם אם אנחנו רוצים להמשיך :לרדת במשקל או לשמור על ההישגים
- על מה חשוב להקפיד?
- אנו צריכים להקפיד על מזונות שיהיו מאוזנים מבחינת קבוצות המזון: חלבון + פחמימה + ירק בכמות הנכונה.
שהשומן במנה מחושב לי כבר - שלא יכללו חלקי חלבון בעלי אחוזי שומן גבוהים מדיי או תוספות עתירות שומן כמו חלב קוקוס וכדומה.
- שהאוכל לא יהיה מטוגן. לא החלבון ובוודאי לא הפחמימה.
- שלא יהיו תוספות שלא ידעתם עליהם במנה. אגוזים שיהיו בצד, רוטב שיהיה בצד
- שהשליטה במזון שמגיע אליכם תהיה שלכם
- אם תעשו זאת – אתם מסודרים מבחינת המשקל, המשך הירידה במשקל או השמירה על הישגיכם.
ואני כאן לשאלות כמובן