עוף אסייתי קל להכנה וטעים, שזה פשוט להתעלף
קל, טעים ומגוון!
הקליקו על התמונה מימין, כדי לראות את המרכיבים ואופן ההכנה
מרכיב עיקרי: חזה עוף/פילה עוף חתוך לקוביות
זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
רכיבים
חצי קילו עוף חתוך לקוביות. פילה עוף או חזה עוף.
3 כפות סויה
1 כף צילי מתוק או חריף לבחירה
מלח פלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה:
חותכים עוף לריבועים משרים את זה חצי שעה ב3 כפות סויה וכף צילי מתוק. לאחר חצי שעה לוקחים את העוף המושרה ושמים אותו ככה במחבת, כמעט ללא הנוזלים, כדי שיתחיל להיות מוכן ולהיצרב ואז לאט לאט מוסיפים את הנוזלים. מחכים כמה דקות שהרוטב קצת יצטמצם. וזהו!
הבטחתי פשוט, נכון?!