טופו נהדר לכריך או לסלט במשרה של סויה. נהדר, כבר אמרתי? :-)
בסלט או בכריך – פשוט מושלם! לצהריים, לבוקר או לערב. תודו לי אחר – כך 🙂
.הקליקו על התמונה מימין, כדי לראות את המרכיבים ואופן ההכנה
מרכיב עיקרי: טופו
זמן הכנה: 10 דקות השריה , 25 דקות בתנור
רמת קושי: קל
רכיבים
קוביית טופו 300 גרם
סויה דלת נתרן – רבע כוס
אופן ההכנה:
משרים את קובית הטופו בצלוחית עם הסויה דלת הנתרן. כל 2-3 דקות מסובבים את קובית הטופו, כך שתתעטף בסויה כולה. מי שמעוניין – יכול לחתוך את הקוביה כעת לארבע עד שש חתיכות ולהשרות אותן שוב בסויה. כמו בתמונה כאן.
שימו לב שככל שתחתכו יותר זה יהיה מלוח יותר בגלל הסויה ולכן לא לחתוך לקוביות קטנות מדיי. גם לא בריא וגם לא טעים 🙂
בתנור של 180 מעלות לרבע שעה שמים את הטופו בלי עוד נוזלי סויה ולאחר רבע שעה שמים את הסויה שנותרה בקערית על הטופו. עוד 10 דקות של תנור ומוציאים.
ניתן לשים בסלט, או בכריך וזה פשוט נהדר!