תפריט קורונה
למי זה מתאים: לכל מי שהקורונה השאירה אותו יותר מדיי זמן בבית
צריך לדעת: התפריט פונה למי שמבשל בבית ולמי שמזמין מבחוץ
משך הזמן לתוצאות: מיידי
- על מה חשוב להקפיד?
- אנו צריכים להקפיד על מזונות שיהיו מאוזנים מבחינת קבוצות המזון: חלבון + פחמימה + ירק בכמות הנכונה.
שהשומן במנה מחושב לי כבר - שלא יכללו חלקי חלבון בעלי אחוזי שומן גבוהים מדיי או תוספות עתירות שומן כמו חלב קוקוס וכדומה.
- שהאוכל לא יהיה מטוגן. לא החלבון ובוודאי לא הפחמימה.
- שלא יהיו תוספות שלא ידעתם עליהם במנה. אגוזים שיהיו בצד, רוטב שיהיה בצד
- שהשליטה במזון שמגיע אליכם תהיה שלכם
- אם תעשו זאת – אתם מסודרים מבחינת המשקל, המשך הירידה במשקל או השמירה על הישגיכם.
ואני כאן לשאלות כמובן
השאלה שאני נשאלת הכי הרבה היא האם יש תפריט קורונה?
מה הכוונה? הכוונה היא לתפריט שאנחנו יכולים להסתדר בו גם בבית במידה ואנחנו לא מבשלים וצריכים להזמין מבחוץ.
חלקכם יופתעו לשמוע שלא כולם בשלנים.
אז האם חייבים להתחיל לדעת לבשל כדי לא לעלות בקורונה? התשובה היא לא.
ברור שהיה רצוי לדעת כמה דברים בסיסיים כמו לזרוק חזה עוף על מחבת או להכין אורז וכמה ירקות.
זה מבטיח לי שלא יהיו מנות שומן עודפות במנה שלי וגם לא סוכר לא מתוכנן.
אבל כאמור – אם אנחנו רוצים להזמין מבחוץ – ישנם כמה כללים שרצוי שנקפיד עליהם אם אנחנו רוצים להמשיך :לרדת במשקל או לשמור על ההישגים