קציצות טונה מעולות ומשביעות
קציצות טונה טעימות ופשוטות להכנה. לגיוון ארוחות הצהריים או הערב.
ניתן לאכול 4 קציצות כמנת חלבון צהריים ו-2 קציצות כמנת חלבון ערב. שווה!
הקליקו על התמונה מימין, כדי לראות את המרכיבים ואופן ההכנה
מרכיב עיקרי: טונה
זמן הכנה: 10 דקות , 15 דקות בתנור
רמת קושי: קל
רכיבים
2 קופסאות טונה במים
1 בצל, אפשר להוסיף גם בצל ירוק
2 כפות פירורי לחם/קמח
1 ביצה
שום כתוש
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
מערבבים את כל המוצרים יחד (ניתן לטחון בעזרת מיקסר אבל לא חובה).
מכינים כדורים בגודל בינוני.
שמים בתבנית אפייה ומרססים קלות בספרי שמן.
מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות, ואופים כרבע שעה.
ניתן לאכול 4 קציצות (!) כמנת חלבון צהריים.