הי, שיעור זה לא פתוח לצפייה היות ועדיין לא הגיע זמנו. צעד אחר צעד, נגיע גם אליו :-)

מתכונים לשבועות!

פשטידת פלפלים קלויים עם גבינת תבור וגבינה בולגרית (טעים ופשוט להכנה) מצרכים (כ-10 מנות): 4 פלפלים אדומים בשרניים, 4 צהובים ו-4 ירוקים 250 גרם גבינה בולגרית 5%, מפוררת 250 גרם גבינה תבור, 5% 250 גרם גבינה לבנה כחושה (עד 5%) 2 שיני שום, כתושות 2 ביצים, טרופות מלח ופלפל ההכנה: חוצים את הפלפלים לאורכם, מנקים … Continue reading מתכונים לשבועות!

קרא עוד

סלט עוף בנוסח יווני + גרסה טבעונית

רכיבים:  כרע עוף מפורק לחתיכות קרועות (בגרסה הטבעונית – קוביות טופו צרובות קלות) 2 בצלים חתוכים גס 2 מלפפונים לא קלופים חתוכים לעיגולים גדולים יחסית 1 פלפל אדום חתוך 1 עגבניה חתוכה גס או 5 עגבניות שרי חתוכות לחצאים 4 עלי חסה גדולים חתוכים גדול או קרועים 6 זיתים שחורים חתוכים 3 אגוזי מלך קטושים … Continue reading סלט עוף בנוסח יווני + גרסה טבעונית

קרא עוד

תפריט קורונה

השאלה שאני נשאלת הכי הרבה היא האם יש תפריט קורונה? מה הכוונה? הכוונה היא לתפריט שאנחנו יכולים להסתדר בו גם בבית במידה ואנחנו לא מבשלים וצריכים להזמין מבחוץ. חלקכם יופתעו לשמוע שלא כולם בשלנים. אז האם חייבים להתחיל לדעת לבשל כדי לא לעלות בקורונה? התשובה היא לא. ברור שהיה רצוי לדעת כמה דברים בסיסיים כמו … Continue reading תפריט קורונה

קרא עוד

איזה תפריט מתאים לטבעונים

אחת הבעיות הגדולות אצל טבעונים, היא שהמזונות הינם לרוב מאוד פחמימתיים  ואז ישנה בעיה כי עודף הפחמימות הופך לשומן ואנשים עולים במשקל ופוגעים בבריאותם. וחבל – כי יש דרך ממש פשוטה וקלה לסדר את העניין 🙂 בתפריט הטבעוני אנו עוזרים לכם להישאר טבעונים אך ללא נפילה לפחמימתיות יתרה. שכן רבים מתחליפי הבשר אינם חלבוניים מספיק ואנחנו דואגים לכוון … Continue reading איזה תפריט מתאים לטבעונים

קרא עוד

דוגמה לתפריט יום סטנדרטי

התפריט שלנו הסטנדרטי מורכב מתוך ההבנה שכולנו צריכים להרגיש שבעים במהלך היום או נכון יותר לומר לא רעבים. אם אנחנו רעבים – סימן שאנחנו לא בכיוון הנכון. אם יש לכם עניין בתפריט לדוגמה – כיתבו לי ואשלח

קרא עוד

מה לאכול בבוקר?

שאלת השאלות – מה לאכול בבוקר? האם כדאי לאכול גם כשאנחנו לא רעבים? מדוע? האכילה בבוקר היא להתנעת הגוף ורצוי שתהיה בשעה הראשונה ליקיצה כדי לשדר לגוף רוגע ונינוחות. מה לאכול? יש כמה אופציות והדבר תלוי גם בהרגלי הבוקר שלכם. עקרונית רצוי לתת משהו לגוף. לא להשאיר אותו בצום אבל לא חייבים לתת משהו כבד. … Continue reading מה לאכול בבוקר?

קרא עוד

האם יש לנו תפריט צמחוני ובמה הוא שונה?

כמובן שיש לנו תפריט צמחוני . בתפריט הצמחוני אנו עוזרים לכם להישאר צמחונים אך ללא נפילה אך ורק לתחום הפחמימתי. שזו הבעיה הכי גדולה של כל מי שמפסיק לאכול בשר. הרבה מתחליפי הבשר הינם לא חלבוניים מספיק ואנחנו דואגים לכוון אתכם לתפריט שיהיה חלבוני מספיק ולא מעובד לעייפה. דגים למי שאוכל וכמובן ביסוס על גבינות … Continue reading האם יש לנו תפריט צמחוני ובמה הוא שונה?

קרא עוד

לבקשתכם: ה-מתכון למרק הכתום והמנצח שלנו!

רכיבים ככ פשוט להכנה, ככ טעים. פשוט מושלם!: ‎6 גזרים ‎1 תפוח אדמה 400 גרם דלעת ‎1 בצל‎ אופן ההכנה: חותכים לקוביות את כל הירקות חוץ מהבצל. שמים בסיר עם 1300 מל מים. גם ליטר וחצי הולך . מכניסים את הבצל כמו שהוא שלם. ‎מתבלים במלח ובפלפל ושלום על ישראל. אחרי שהכל מתרכך מוציאים את הבצל … Continue reading לבקשתכם: ה-מתכון למרק הכתום והמנצח שלנו!

קרא עוד

קציצות טונה מעולות ומשביעות

רכיבים 2 קופסאות טונה במים 1 בצל, אפשר להוסיף גם בצל ירוק 2 כפות פירורי לחם/קמח 1 ביצה שום כתוש מלח ופלפל לפי הטעם. אופן ההכנה   מערבבים את כל המוצרים יחד (ניתן לטחון בעזרת מיקסר אבל לא חובה). מכינים כדורים בגודל בינוני. שמים בתבנית אפייה ומרססים קלות בספרי שמן. מכניסים לתנור בחום של 180-200 … Continue reading קציצות טונה מעולות ומשביעות

קרא עוד

טופו נהדר לכריך או לסלט במשרה של סויה. נהדר, כבר אמרתי? :-)

רכיבים     קוביית טופו 300 גרם סויה דלת נתרן – רבע כוס אופן ההכנה: משרים את קובית הטופו בצלוחית עם הסויה דלת הנתרן. כל 2-3 דקות מסובבים את קובית הטופו, כך שתתעטף בסויה כולה. מי שמעוניין – יכול לחתוך את הקוביה כעת לארבע עד שש חתיכות ולהשרות אותן שוב בסויה. כמו בתמונה כאן. שימו … Continue reading טופו נהדר לכריך או לסלט במשרה של סויה. נהדר, כבר אמרתי? :-)

קרא עוד

    לשאלות ופרטים נוספים

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]